Contracten

Op Maat

Ervaring heeft mij geleerd dat contracten belangrijk zijn in processen. Soms zijn deze van doorslaggevend belang voor het slagen van het project. Zoals bij mijn project in Nunspeet: voor aanvang bouw zijn langlopende huurcontracten voor de woningen getekend waarmee de financiering gerealiseerd was en de bouw van start kon gaan.

Elk project is uniek. Met een contract op maat geef ik sturing aan projecten en maak ik risico’s en verantwoordelijkheden inzichtelijk. Ik maak daar passende oplossingen voor. En standaard is daarbij niet de maat.

Voorbeelden van projecten waarvoor ik contracten op maat heb gemaakt zijn:

 • Vinkeveen
 • Nunspeet
 • Elburg
 • Dronten
 • Curaçao

Plan van aanpak

 • Projectontwikkeling begint bij het begin: een goed project.
 • Wat maakt een project goed: een goed concept.
 • Van een goed concept kun je een goed plan maken.
 • Voor een goed plan is altijd geld.
 • Onderliggende afspraken moet je wel goed vastleggen in een goed contract.

Resultaten

 • Contracten op maat
 • Realiseerbare projecten
 • Zicht op vooruitgang en afronding