Ik heb een unieke aanpak bij de ontwikkeling van projecten. Dat is niet alleen mijn mening, maar ook de feedback uit de markt. Ik werk productgericht en heb oog voor detail. Vanuit mijn ervaring met moeizame verkooptrajecten kan ik een project anders positioneren en marketen. (gender)Marketing is geen loze kreet, maar essentieel onderdeel van mijn werk.

Collega’s en relaties ervaren mijn aanpak en mijn visie als inspirerend. Logisch voor mij om mijn ‘oude’ vak van, het geven van lezingen, als new business weer op te pakken.

Lezingen geven zit in mijn DNA. Ik vind het een uitdaging om mensen te verrassen en te motiveren om anders te denken.

De eerstvolgende lezing is 15 april a.s. bij LG Academy, over “Bouwconcepten, mijn visie op vastgoed en de strategische inzet van Social Media”.

Meer informatie of een lezing boeken?

Bel me: 06 – 5473 0161

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *